Ankara’da soğuk hava ve kar yağışı etkisini gösteriyor: Sokaklar beyaza büründü

Haber Dönüşüm Logo

Meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışının yer yer 15 cm’yi bulacağını ve 60 km/s’ye varan şiddetli rüzgarların beklendiğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, olası ulaşım aksaklıklarına karşı yollarda tuzlama ve temizleme çalışmalarına geceden itibaren başladı. Halkın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları ve tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün (Cuma günü) il genelinde eğitime bir gün ara verildi.

Ankara Valiliği, meteorolojik tahminler doğrultusunda bugün etkili olann yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle il genelindeki tüm okul ve kurslarda eğitime bir gün ara verilmesi kararı aldı. 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın kamu çalışanları ile hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsiniz

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırmayın ve ücretsiz e-posta aboneliğinizi hemen başlatın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Dönüşüm ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin